Om energivenlig.dk

Energivenlig.dk er et helt nyt guideunivers for boligejere og lejere, der vil have letforståelige og konkrete, brugbare råd til at holde boligen sund og energiudgifterne små. Siden opdateres løbende med nyeste aktuel viden, og vi bestræber os på at gøre det nørdede som radon og elafgifter til brugbar og interessant viden, uanset om du er handymand, ingeniør eller fuldstændig uvidende.

Energivenlig.dk drives og ejes af NRGi-koncernen, der er en af Danmarks største energikoncerner med ca. 1.200 medarbejdere og seks forretningsenheder, der sammen arbejder for at skabe mest mulig værdi for vores 210.000 andelshavere og vores kunder.

Vi sørger for, at der er strøm i stikkontakten i 99,9 % af tiden. Vi er med, når strømmen skal installeres i de danske hjem og virksomheder, når de hurtige internetforbindelser skal bringes til yderområderne, og når nye innovative byggeprojekter søsættes for byer og virksomheder. Vi er med, når boliger energimærkes, og er vi med til at sikre en grønnere, smartere og mere bæredygtig energiproduktion til fremtiden.

NRGi er organiseret i forretningsenhederne:

  • KONSTANT: Drift og udbygning af el- og varmeinfrastruktur
  • NRGi Elsalg: Salg og markedsføring af el
  • NRGi Renewables: investering i vedvarende energi
  • Kuben Management: Bygherrerådgivning samt analyse og rådgivning inden for fast ejendom og byudvikling via Exometric
  • EL:CON: Installation af eltekniske løsninger
  • EBAS: Tilstands- og elrapporter, Energimærkning og byggeteknisk rådgivning.

0

Forretningsenheder

0

Medarbejdere

0

Andelshavere