Om energivenlig.dk

Energivenlig.dk er et guideunivers for boligejere og lejere, der vil have letforståelige og konkrete, brugbare råd til at holde boligen sund og energiudgifterne små. Siden opdateres løbende med nyeste aktuel viden, og vi bestræber os på at gøre det nørdede som radon og elafgifter til brugbar og interessant viden, uanset om du er handymand, ingeniør eller fuldstændig uvidende.

Energivenlig.dk drives og ejes af NRGi-koncernen, der er en af Danmarks største energikoncerner med ca. 1.200 medarbejdere og seks forretningsenheder, der sammen arbejder for at skabe mest mulig værdi for vores 215.000 andelshavere og vores kunder.

NRGi-koncernen er et fællesskab af virksomheder, der arbejder for et velfungerende samfund og en renere planet, baseret på sikre økonomiske valg. Det gør vi ved at arbejde for et el-sikkert og digitalt Danmark, den grønne omstilling og et bygget miljø, hvor vi lykkes arbejdsmæssigt og privat. Vi er forankret i andelsbevægelsen og født ud af tanken om, at jo mere vi er fælles om, jo mere kan vi opnå.

NRGi er organiseret i forretningsenhederne:

  • KONSTANT: Drift og udbygning af el- og varmeinfrastruktur
  • NRGi Elsalg: Salg og markedsføring af el
  • NRGi Renewables: investering i vedvarende energi
  • Kuben Management: Bygherrerådgivning samt analyse og rådgivning inden for fast ejendom og byudvikling via Exometric
  • EL:CON: Installation af eltekniske løsninger
  • EBAS: Tilstands- og elrapporter, Energimærkning og byggeteknisk rådgivning.

0

Forretningsenheder

0

Medarbejdere

0

Andelshavere